12-03-2012

Hundelortens ejermand

Jeg havde osse nogle hundeejere som lod deres hund skide lige udenfor min have, der var et lille græstykke i stedet for et fortov som vi grudejere selv skulle slå og der ned til havde jeg lavet en havegang.
Huset jeg havde dengang lå på en hjørnegrund ud imod stamvejen eller den store trafikeret vej.
En tidlig morgen ville jeg lige ned og kigge om der var nye høm høm og ja en del nye af slagsen og jeg var så uheldigt at træde i en gul brun stinkende lort, da havde jeg fået nok.
Selvom jeg ville komme lidt senere på job, tog jeg lille en lille halv time i mit værksted og lave et stort skilt, der stod: TAG JERES HUNDLORT MED HJEM, bankede det i jordenog tog på job.
Dengang havde vi ikke facebook og mobil tlf som idag, så havde reaktionen nok været anderleders men jeg fik mange gode og glade tilkendegivelser fra mine naboer, de syntes det var helt fantastisk at jeg havde gjort det skilt og sat det op.
Jeg lod det stå i en måned, så jeg var sikker på alle hundeejere uden høm høm poser havde set det. Jeg havde osse sat små danebrogsflag i en gang det hjalp ikke.
Dette skilt havde sin effekt og jeg ved at efter denne tid var der ikke den rend op af vores stikvej, jeg boede jo på en hjørnegrund.
Jeg havde selv hund denganng og han blev luftet på engen eller ved ringvejen med pose på snoren.
Dagen idag har jeg selv 2 hunde og de skider ikke inde i byen, sådan er de opdraget, de ved når vi har passeret byskiltet, så må de skide, men hvis uheldet er ude har vi altid poser med.
En anden løsning jeg har hørt nogen udfører er at samle alt lorten op i en pose, og finde ejermandens af disse hundelorte.
Gå til hans dør og ringe på, i mellemtiden har du sat ild i posen med hundelorten og så kan i selv gætte jer til resten.