15-11-2011

Madsvineri

Der har de sidste uger været en voldsom debat om os danskeres madsvineri og jeg har ikke set nogle af de udsendelser som er blevet vist og derfor kan jeg godt have en holdning til dette.

Her i vores hjem består husstanden af 2 voksne og 2 hunde og vi lever ikke over evne, vi har begge arbejde og får vel det man kalder en normal løn, ikke de store indkomster.

Det er som regel min kone der står for indkøbene og hun tager osse mig med på råd inden der handles ind.

Den mad der bliver kokkereret her i huset laver jeg altid og hvis der skulle være noget i overskud blver det til restemad til de kommende dage eller noget af det kan fyses ned.

Alle former for grønt affald ryger ned i komposten, frugter m.m får havens fugle, hvis der skulle være noget mad som hundene kan tåle får de dette blandet med deres egne hunde piller.

Vi smider aldrig mad ud her, det er noget svineri at de fleste danskere er total ligeglade og når man så tænker på alt den nød der er rundt på hele vores klode.

Hvor mange går der ikke på gaden herhjemme og må gå til sulteløn og mange enlige mødre som kan har til dagen og vejen. DER ER FOR DÅRLIGT.

Kunne der laves en opsamlingsplads for disse madrester, så alle kunne få glæde af dette madspild, nej hvorfor det. Det at danskeren må lærer er at bruge sine råvarer rigtigt og ikke lave for meget mad, opbevarer sine madvarer rigtigt og ved de rigtige temperature, hvis folk satte sig lidt ind i de få ting kunne der sagtens være et langt mindre madspild