Der er ikke indlagt nogen video

Jeg er aktiv deltager her hos min gode kollega Jørgen Lynggaard som har overtaget sine forældes gartneri og lavet et moderne og velindrettet Krukkelager med butik og i  dette arrangement masser af gode tilbud på middelhavsplanter.
 
Kender I det, når man synes, der skal ske lidt ekstra i sommerferien? Sådan har jeg det og derfor har jeg inviteret nogle venner på besøg. Se programmmet her: Middelhavsstemning i KrukkeCompagniet:
2 dages åbning torsdag og fredag den 15.-16. juli kl. 15-21 med masser af aktiviteter.
1 kasse lavendel til de første 25 kunder pr. dag til 25,-
Begge dage laver Henrik Cramon lækre crepe pandekager med fyld, som vi serverer med et enkelt glas øl, vin eller vand.
Torsdag kl. 17-20 er der smagsprøver på vin fra Økovin fra Aadum.
Fredag kl. 16-19 uddeler Fjordristeriet smagsprøver på deres kaffe.
Fredag kl. 17-20: oliventræs-ekspert Henrik Vincent Fisker giver gode råd til at få dit oliventræ til at stortrives. Tjek også hans instagramprofil “Olea_i_dk”, hvor han løbende deler ud af sine gode råd.
KrukkeCompagniet har som altid et stort udvalg i krukker og kurve til at skabe den rigtige middelhavsstemning på terrassen. Til de 2 dage har vi skaffet en masse middelhavsplanter, oliventræer, vindrueplanter, palmer, masser af lavendler, stauder i XL størrelse og Klematis til krukker.
Håndopgravede kartofler (Flavia) kan forudbestilles (senest onsdag kl. 16 på tlf. 42 17 92 58). De koster 10 kr. pr. kg og kan kun købes ved forudbestilling.