🙂

Jeg vil lige fortælle lidt om mig selv, det vil måske gøre en forskel på at i vil fortsætte jeres søgen her på siden.

Jeg er født i 1960 og idet jeg er vokset op på landet mine forældre havde nogle gårde i tidens løb men på landet får man lidt af en anden opdragelse dengang.

Mine brødre Tage som blev født i 1963 og Anders der kom til i 1966, vi havde en god og sjov opvækst.

Min mor var hjemmegående og far passede jo gården. Vi passede vores skole, jeg startede på Værum Ørumskole  i Jebjerg i 1967 på dette tidspunkt boede vi i Værum. Fik en del skolekammerater og fik da et chok da mine forældre fortalte at vi skulle flytte, fordi min far Gunnar skulle overtage min farfar´s gård Lilholm i Lerbjerg V/Hadsten. Karl min farfar kunne ikke klare det mere så mine farmor Ella og Karl købte hus i Laurbjerg.

Skæbnen skulle så være min far blev alvorligt syg et par år efter og døde i juli 1975, kun i en alder af 40 år. Et kæmpe tab for hele vores lille kernefamilie.

Jeg kom på Levring Efterskole i 1977 og på dette tidspunkt viste jeg ikke hvad jeg skulle efter skolen men dette år gav mig så meget tillid og jeg fandt ud af at måske kunne mine evner bruges i gartnerfaget.

Jeg startede i mesterlærer hos Søren og Bent Olesen i Over Hadsten i August 1978.

Stod i lærer i 3 år og afsluttede med et skoleophold på Søhus Gartnerskole i Odense, jeg fik mit fagbevis og var så heldig at få job hos Hadsten Kommune´s Gartnerafd dengang under ledelses af Aage Jacobsen.

I samme periode købte jeg hus i Hadsten på Sverigesvej og med dejlig have , som jeg dog hervt år siden lagde om og plantede nyt hele tiden. Et 1/2 år senere kom, jeg ind som soldat til Artelleriet på Skive Kaserne, 9 mdr tjenstetid derefter tilbage til mit job ved Hadsten Kommune.

Aage Jacobsen syntes jeg var for ung til at arbejde ved kommunen og han gav mig et skub som jeg i dag er lykkelig for, han kaldte mig ind på hans kontor og vi fik en snak om min fremtid, han viste mig forskellige jobs på det private arbejdsmarked.

Jeg søgte job hos Hydro Plant som havde en afd i Ormslev. Jeg fik jobbet og senere overtog Claus Stoustrup firmaet´s afd og omdøbte det til Deco Plant.

Jeg var glad for de mange år i Deco plant men trængte til nye udfrodringer og søgte job hos Hadsten Andelsboligforening, jeg fik jobbet og var gartner og havde ansvaret for alle de grønne områder i 2år. 

I privatlivet trængte jeg osse til nye udfordringer og i 2003 solgte jeg mit hus i Hadsten og købte hus i Jebjerg.

Jeg savnede mit gamle job hos Deco og søgte tilbage og var der i 6 år mere, udviklingen indenfor mit område kontorbeplantning gik stærkt i de år og i 2006 søgte jeg job hos Jydsk Planteservice.

Dette job har jeg den idag, har min egen kundekreds.

Gartnerfaget har givet mig så mange oplevelser, bla. som bestyrelses medlem i Hadsten Havekreds og senere med i repræsentantskabet i Haven en fantastisk oplevelse.

Idag nyder jeg min have og dens planter og for at udbredde kendskabet til den grønne verden har jeg lavet denne her hjemmeside, håber i vil nær læse den og hygge jer her på siden.

Jeg er stor modstander af der bruges gift i de danske haver og er igang med flere tiltag der måske kan få folk´s øjne op for dette kæmpe problem.

Den nye lov om salg af sprøjtemidler kommer måske et par år for sent men godt at myndigheder tog sig sammen og forbød alt salg af glyphosat. Det er fortsat lovligt at bruge indtil 2022.