Camping i telt:

Hver gang jeg fortæller nogen jeg ikke rigtig kender  (ja kan være nogle af mine kunder) at vi har været på camping️er deres første replik; hvor stor eller hvad er det for en campingvogn i har!!, nej  vi campere i teltog har altid gjort dette. Nå ok er modsvaret i er modige eller en siger er det ikke varmt og en anden kan sige vi vil have lidt mere luxuspræget. 

Hvad har de i campingvogn som vi ikke har i et telt?? Jeg ved det ikke men telt campister er langt mere mobile og har ikke det faste udstyr, vi kan rykke rundt med møbler og inventar.

Det vil jeg mane til jorden. Vi lever i luxus både inde som ude. Vi sover i bomuldsltelt og det holder varmen ude ja til en vis grænse dvs. der ikke bliver mega varmt som i et polyester telt. Sover på posado senge som kan klappes sammen og derpå lægges 10 cm selvoppustelig liggeunderlag og sovepose som klare det meste. Telt camping er for nogen en udfordring når der skal pakkes bilfor det meste grej og udstyr skal fylde mindst muligt og stadig virke og være både brugbart og pænt at se på og skal kan klappes eller slåes sammen så det fylder mindst muligt. 

Vi har en Renualt clio stadionscar men har valgt at købe en Easy base som sættes på krogen og som max vægt på 40 kg men vi kan pakke teltet deri og lidt tilbehør det er sådan når teltet skal slåes op, skal pløkker og barduner samt stænger være det første man pakker ud og skal derfor ikke nederst i bilen. 

Det er en samarbejdsøvelse at sætte telt op   men heldigvis findes der rigtig mange gode opstillings video som man bør se inden man begiver sig ud i telt for første gang, og ikke mindst for ikke at blive til skue på camping pladsen når det skal slåes op, for hvis det er noget campister ynder er det at beglo og her vil dem i campingvogn være de værste, telt campister kan hjælpe til hvis det ønskes. 

Easy basen ses tit med cykel holder men vi har en kurv og en pose på 110x55/55. Vi er ejere af 3 forskellige telte: en tipi Indian Lake , Trout Lake og Andaman sea og tilbehør til Trout Lake er en extension som giver lidt mere plads, det er en tilbygning med 2 sæt stænger og er åben i enden men giver plads til køkken og grej, der kan udlægges et markise tæppe så undgåes at få græs og skidt m ind i selve teltet. Til Tipi sætter vi en tarp op som giver skygge og læ, derunder lægges også et markise tæppe og til Andaman sea en pavillon i god kvalitet og alle mærker er fra Outwell. Når vores hund Kvik skal med er en tagboks nødvendigt som vi låner os frem til. Mange af vores fælles telt venner har det samme udstyr som os men de med børn, vælger tit en trailer da det kræver en del ekstra. Udstyr til teltcampister er et most. Det sidste nye kan købes hver år eller ses på Ferie for Alle i MCH og få tingene at se eller følge Heidi og jeg på vores side på Facebook som hedder: " På telttur med Kvik, Heidi & Henrik" .

Eller se på en anden god side: www.telt-camping.dk