Lørdag d.24.april 2020 fyldte jeg 60 år

År 2020

Januar 2020.

Årets start blev meget stille og min kone var lidt syg og det blev værer og det viste sig at være stress og det tog til og hendes sygdom i maven tog til og hun løb meget på sygehuset. Jeg selv var godt igang med mit job som gartner og der var nok at se til kontorbeplannings branchen.

Februar 2020.

Min kone blev mere og mer syg og det viste sig hun skulle operers og det var i slutningen af denne måned. Hun blev opereret i slut feb. facebook tog lidt af min tid. Jeg har en gruppe; Oliventræer i Danmark. Der er ca 6000 medlemmer som er ret aktive og som jeg har et godt ping pong med og de stiller tit spørgsmål og sender foto som jeg skal tage stilling til og det er dejligt at kunne indfri medlemmers ønsker.

Marts 2020.

Min kone Heidi bev udskrevet d.5.marts og hun måtte intet og kunne ikke noget så jeg tog over. Hun var blevet opereret i maven og måtte ikke løfte noget og kunne ikke kører bil. Mandag d.9.marts var jeg noget uheldig på mit job, jeg faldt ned af en siddetrappe og faldt 2 meter ned og slog hovedet ret kraftigt og måtte indlægges på Skejby med Traume kald. Ambulance og lægebil hentede mig på Katrinebjerg Skolen og fik mig kørt afsted til Skejby. Jeg fik blodfortynede og havde en pacemaker så en af grundende til traumekaldet. Det viste sig at være en hjernerystelse og havde ingen indre blødninger. Jeg lå der et døgn hvor de opserverede mig, kom og kaldte på mig om natten, hver anden time. Blev udskrevet d.10.marts, der var korona udbrud i DK og ingen panik på sygehuset da jeg var indlagt. Onsdag d.11. marts indkaldte Mette Fredriksen til pressemøde og hele Danmark blev lukket godt og grundigt ned.

April 2020.