Fotoalbum

Vi er en flok teltcampister på over 400 i vores FB gruppe nu og mange af os er nære venner i dag og mødes privat.
Outwell telte er et most men andre  telte har sneget sig med og det har ingen betydning for, da det er sammenholdet og det at nyde det sammen og slappe af og give hinanden en oplevelse, enten ved at udfordre på quiz, grill, teltopstilling eller noget helt andet.
I pinsen 2014 som var fra onsdag aften til den kommende mandag ugen efter var der mange af os der tog det som en form for mineferie og vejret var nogenlunde, en dag med regn er til at overleve, resten af dagene var helt fantastiske🙂.
Sletten er området hvor FDF har deres Landslejr og andre af deres samlinger og det er FDF der ejer området Sletten. Her er vi så heldige i gruppen at have Mads med og han er ansat på Sletten og idet vi er en forening, kan vi leje os ind på Sletten og betale for overnatninger m/ støm og bad.
Det er naturen der bestemmer herude, der er ingen badeland, legeland, kiosk, købmand. Vi har naturen som vi værner meget om og som alle nød i fuldt udstrækning.😎
Midt på området blev der opstillet fællestelt og her kunne fællesspisning og møder, quizzer, foredrag og andre ting foregå uden entree.
Der blev lavet en aktivitets kalender og her kunne der skrives forslag til aktivitet og hvornår man ville afholde disse.😀
Alt i alt en helt fantastisk pinse og alle har deres eget udstyr med og mange telte af alle mulige indenfor Outwell og der var et enkelt Robens og et Eureka telt.
Der var i forvejen lavet en indbydelse på FB så vi kunne se hvor stort et område der skulle slåes græs og der skulle trækkes strømkabler rundt på området.
Det var hyggeligt og alle kom når det passede dem, ingen bestemt ankomst tidspunkt som på en campingplads, det gjorde det hele langt mere frit.
Igennem hele pinsen var vi 20 familier med 40 børn, 7 hunde og ja 21 telte.
Næste samling er 5 - 7 september 2014 hvor vi afholder vores næste træf på Sletten ved Ry. Tilmelding på FB siden.
Facebook gruppen hedder: Outwell Camping Club Denmark🤩

Links hvor der kan hentes flere oplysninger om vort træf eller om andre ting der vedr telte og camping.

www.familien-harkjaer.dk
www.telt-camping.dk
www.eventyrsport.dk
www.naturligvis.com 
www.outwell.com 
www.billigcamping.dk
 
PS: DER KOMMER LANG GFLERE BILLEDER SENERE