Camping i Tipi

Heidi og jeg har i en del året været på mange campingpladser og i mange forskellige telte og startede i et brugt telt som vi købte billigt, ville se om det var noget for os og ja det var en ferieform der tiltalte os.

Vi købte vores første nye telt og derefter tog det fart, vi mødte en hel del dejlige teltcampister som vi kunne dele vores passion med og fik denvej igennem en del nye ideer til livsførsel og telte som kom på vores ønskeliste.

Tipien var et af dem og ikke et billigt telt men et telt som ikke mange har idag.

Jeg ville overraske min kone og fandt et dejligt telt, vores første Tipi" Indian Lake", som er et Outwell telt.

Tipi er indrettet med sovekabine og efter flere opstillinger valgte vi at afmontere den, uden den gav det langt flere muligheder med indretning og samtidigt har vi vores hund Kvik med og han elsker at kunne bevæge sig frit rundt, han har dog sit eget lille hus med..ja til indvendigt brug.

Vi sover i senge og har brug for så meget plads som muligt og de er jo opslået hele tiden på vores ture og under disse kan vi have vores tøj som er pakket i stacks, ja små stofkuffeter og hvor vi har hver vores farve. I vores Tipi kan der ikke monteres en brændeovn, som i visse andre Tipi men vi har valgt kun at bruge hyggelys og alle el lys er med batterier som oplades ellers bruger vi fyrfadslys. I april hvor vi plejer at starte ud med Telt camping kan det være ret så koldt om natten og vi har el varmer med lige til at tage toppen af kulden med og kun lige inden vi kravler i soveposerne. Alt varme er slukket om natten og temperatur kan let snige sig ned til 0 grader. Sidste år i april 2016 var vi på Fur camping og der havde vi snevejr d.24.april, ja husker det ret klart da det både er min bryllupsdag og fødselsdag. Vi havde inviteret en del gæster og vi hyggede os i teltet med sodavand , øl og chips.

Følg os på facebook her: https://www.facebook.com/teltturkvik